Untitled Document

Megfigyelőrendszer telepítés

 

Évről évre egyre több helyen szembesülhetünk azzal, hogy valahonnan egy vagy több kamera figyeli mozdulatinkat, amik képét folyamatosan, vagy csak esemény alkalmával néznek vissza. A növekvő magántulajdon ellen elkövetett bűncselekményeket az otthonaink körül is szeretnénk elkerülni, így egyre többen telepíttetnek megfigyelő rendszert. A megfelelően kiépített hálózat évekig képes beavatkozás nélkül üzemelni, amenniyben minőségi kamerák felhasználásával történik a szerelés.

Felhívnám a figyelmet, hogy a közösségi oldalakon vásárlásra buzdító "áruházak" által forgalmazott kamerák minősége jóval elmarad a ma megfizethető áron elérhető termékekétől. Továbbá a felhasználó támogatás sem minden esetben olyan mértékű, amit a vásárló elvárna, hogy rendszerét Önmaga telepíthesse.

 

Analóg biztonsági kamerák helyett, fejlett HD kamera rendszer.

A hagyományos, analóg kamerák már nem teljesítik azt a követelményt amit a mai kor elvár, azonban sok területen még ezekkel dolgoznak azok kedvező áruk miatt. Sajnálatos módon olyan is előfordul, hogy háromszor annyiért kínált rendszer is gyengébb minőséget produkál, mint az általunk ajánlott márka. Az olcsóság mögött mindig ott áll az értékelhetetlen kép. Sok esetben pont a lényeg marad le a rögzített képről, így például a rendszám, vagy az arc értékelhetetlen marad.

A helyszíni felmérés során minden esetben megállapítjuk, hogy Önnek milyen rendszer lenne a legmefelelőbb, ezzel biztosítva az Ön és értékei védelmét!

 

Az IP kamerák műkédése és annak előnyei

Egy IP-s kamera rendszer kiépítésével, még ha a belépo szintu kamerákat is választ, lényegesen jobb képminoséget fog kapni, mintha a legjobb analóg kamerák valamelyikébol építene rendszert!

Az IP kamerák a rögzítendo képet már önmagukban digitális formában kódolják majd azt a kialakított informatikai hálózaton és az interneten keresztül továbbítják a világ bármely pontjára, így akár okostelefonunk képernyojére is. A megfigyelt területrol küldött képeket Ön azonnal, éloben megtekintheti, vagy akár rögíztheti is. Ebbol adódik az IP kamera legnagyobb elonye, hiszen a mai korszeru internetes megoldásoknak köszönhetoen nem szükséges a megfigyelni kívánt területen rögzíto egységet elhelyezni.

 

Védje otthonát, telephelyét Ön is korszerű rendszerrel!

 

Általam telepített kamerák között megtalálható a Kameradepó kinálatában megtekinthető eszközök.

A képre kattintva megtekintheti az IP kamerák kínálatát! Telepítés esetén a megfelelő termék kiválasztásában segítünk!
A telepítésére előzetes helyszíni szemle után kedvező árat tudunk biztosítani!

 

Folyamatos felhasználó támogatás!Hívjon bizalommal a +36 30 822 6544-es telefonszámon vagy írjon levelet a 'Kapcsolat' menüpontban található email címre.